Chalet La Piste ligt in een bijzonder geliefde hameau, 150 meter boven het centrum van de grote wintersportplaats Haute-Nendaz. In de winter is deze hameau grotendeels een auto-vrije zone, waardoor de omgeving haar mooie besneeuwde karakter behoudt en uitnodigt tot het maken van betoverende wandelingen. De bewoners en vele wintersport-gasten van de chalets verplaatsen zich binnen de hameau dan ook veelal te voet en met de sneeuwscooter-taxi.

Chalet La Piste, aan Tracouet dalafdaling, 4 Vallées
(ski in - ski out film: activeer de afspeel button in de foto)


U bereikt het chalet vanaf uw privé parkeerplaats normaal gesproken ook te voet, in ongeveer 5 minuten bergopwaarts lopen.
Om met uw bagage bij aankomst gemakkelijker bij het chalet te komen, wordt u op uw parkeerplaats verwelkomd door onze privé chauffeur met Polaris sneeuw-quad *. Een bijzondere wintersportervaring. Nadat uw bagage is overgeladen wordt deze met een korte rit over de skipiste bij het chalet afgeleverd. In het ski in - ski out chalet, is alles aanwezig voor een sportief, luxueus en gezellig verblijf in Zwitserse Alpen, met één van de grootste skigebieden van Europa aan uw voordeur.

Tijdens uw verblijf kunt u het gezellige centrum van Haute-Nendaz lopend (800m) bereiken. U wandelt vanaf het chalet over een sneeuwpad (circa 75 meter) naar de weg waaraan uw parkeerplaats is gelegen en die naar het centrum van de wintersportplaats voert.
Vanaf de parkeerplaats kunt u in 15 minuten naar het dorp wandelen, of er in 3 minuten met de auto naar toe rijden. In Haute-Nendaz vindt u grote supermarkten, een bakker en slager, kleding- en sportzaken, restaurants, cafés, discotheek, enz. Er is ook een leuke ijsbaan en een heerlijk luxe Spa & Wellness. Vanzelfsprekend kunt u overdag ook skiënd naar het dorp gaan, de gondellift terug nemen en weer naar het chalet skiën.

Op korte loopafstand van het chalet bevindt zich een gezellige skibar en een goed restaurant. 's Avonds kunt u in het chalet bij een gezellig haardvuur genieten van de rust en het adembenemende uitzicht.

* Bagage transport bij aankomst is bij uw verblijf inbegrepen.
Voetpad naar Chalet La Piste, Nendaz Winteruitzicht op Rhonedal, Sion Bagagetransport naar Chalet La Piste Chalet La Piste, Haute-Nendaz Raquettes


Plattegrond Haute-Nendaz met ligging chalet La Piste